
- 11 Μαρτίου 2013
- 0 Μου Αρέσει
- 241 Προβολή

Υλικά :
4 αβγά φρέσκα
Μερικές σταγόνες ξύδι
Εκτέλεση :
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να σιγοβράζει και ρίχνουμε μερικές σταγόνες ξύδι λίγο πριν βάλουμε τα αβγά.
Σπάμε ένα ένα τα αβγά μέσα σε ξεχωριστά μπολάκια προσέχοντας να μην σπάσουν οι κροκοί και τα βουτάμε προσεκτικά μέσα στο νερό (άμα η κατσαρόλα σας είναι μικρή καλό θα ήταν να βάλετε τα αυγά ένα ένα για να μην κολλήσουμε μεταξύ τους ). Τους δίνουμε σχήμα με την βοήθεια μια τρυπητής κουτάλας ( δεν αφήνουμε το ασπράδι να ανοίξει πολύ για να έχει ένα ωραίο στρογγυλό σχήμα ). Τα βράζουμε για 3 λεπτά περίπου και στην συνέχεια τα κρυώνουμε, τα στραγγίζουμε και είναι έτοιμα.
Καλή Επιτυχία
Αφήστε μια κριτική
Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.