Αβγά ποσέ

    Υλικά :

    4 αβγά φρέσκα

    Μερικές σταγόνες ξύδι

    Εκτέλεση :

    Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό να σιγοβράζει και ρίχνουμε μερικές σταγόνες ξύδι λίγο πριν βάλουμε τα αβγά.

    Σπάμε ένα ένα τα αβγά μέσα σε ξεχωριστά μπολάκια προσέχοντας να μην σπάσουν οι κροκοί και τα βουτάμε προσεκτικά μέσα στο νερό (άμα η κατσαρόλα σας είναι μικρή καλό θα ήταν να βάλετε τα αυγά ένα ένα για να μην κολλήσουμε μεταξύ τους ). Τους δίνουμε σχήμα με την βοήθεια μια τρυπητής κουτάλας ( δεν αφήνουμε το ασπράδι να ανοίξει πολύ για να έχει ένα ωραίο στρογγυλό σχήμα ). Τα βράζουμε για 3 λεπτά περίπου και στην συνέχεια τα κρυώνουμε, τα στραγγίζουμε και είναι έτοιμα.

    Καλή Επιτυχία 

     

    ViberΑκολούθησε το TheCook.gr στο Viber για να βλέπεις νέες συνταγές!

    Ingredients

      Μπορεί επίσης να σας αρέσει

      Αφήστε μια κριτική

      The Cook
      Επισκόπηση απορρήτου

      Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.